Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan  és  hírlapüzletek,  illetve  és  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A  Relay  üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az  Inmedio  üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások és  Avanti  benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Boltkereső alkalmazásban talál.

Csomagját a Csomagkereső alkalmazásban követheti nyomon.
 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

A munkanapon átlagosan 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont felvételei helyen.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget. 


Gyakori kérdések

Amennyiben csütörtökön rendelem meg a csomagot, akkor mikor mehetek érte? Van-e kiszállítás szombaton is?

Budapesti megrendelés esetén, ha aznap beérkezik a központi raktárba a csomag, akkor másnap mindig kiszállítjuk a csomagot. Jelen esetben csütörtöki rendelést követően és pénteki Pick Pack Pont központi raktárba történő beérkezés esetén a kiszállítás másnap, vagyis szombaton megtörténik, legkésőbb 12.00-től már átvehető a csomag. Vidéki megrendelés esetén, ha pénteken érkezik be hozzánk a csomag, akkor az kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

Hétvégén is mehetek a csomagomért?

Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatásunk egyik előnye. A Relay, Inmedio hírlapüzleteink többsége átlagban 08.00-20.00-ig van nyitva, míg az OMV töltőállomások nagy része éjjel nappal nyitvatart. Kérjük, mielőtt a csomagját átveszi, figyelmesen nézze meg, hogy az adott üzlet, ahova a csomagot rendelte, pontosan milyen nyitva tartással üzemel.

Lehet-e bankkártyával fizetni az utánvétet?

Az üzletek 80%-ban már lehet bankkártyával is fizetni. Kérjük minden esetben tájékozódjon a Boltkeresőben vagy a letölthető boltlistában az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről, vagy kérdezze meg a csomag átvételét megelőzően, az adott üzletben.

Hol találhatóak ezek az üzletek?

Az üzleteink frekventált helyeken találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontokon, - MÁV, HÉV, Volán, Metró, repülőtér közvetlen közelében, míg az Inmedio hírlapüzletek hipermarketekben (Auchan, Cora, Tesco), bevásárlóközpontokban, plázákban és nagyvárosok sétálóutcáiban.

Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételi igazoló szelvényt adunk a vásárlónak, mivel a webáruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

Sajnos ez nem lehetséges, mivel mi a kézbesítést vállaljuk és csak bontatlan csomagot tudunk átadni. A csomag tartalmával kapcsolatos kérdésekkel legyen szíves a webáruházhoz fordulni.

Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben, de sokkal biztonságosabb, ha van nála egy meghatalmazás, az esetleges későbbi reklamáció elkerülése végett.

Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben az nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.


Keresés

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Kosár Fizetés

Facebook

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:skype azonosító: likesportwebshop

E-mailt küldök